Digishop Sello

Sello henkilökunta

Digishop Sello on laajan valikoiman elektroniikka- ja mobiililaitteiden huoltoliike. Löydät meidät kauppakeskus Sellon katutasosta, asemakäytävän päädystä. Saat meiltä mm. valikoidut uudet ja käytetyt puhelimet, puhelinten varaosat, tarvikkeet ja puhelinten ja muiden kannettavien laitteiden akut. Panostamme erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen ja palvelun laatuun.

Palveluumme kuuluu iPhone-huolto, iPad-, Apple Macbook- ja iMac-huolto, myös esim. Samsung-, OnePlus-, Nokia- tai muu huolto. Meillä onnistuu esim. akun vaihto, näytön vaihto tai muu puhelimen, tabletin, kannettavan tietokoneen ja PlayStation 4 -konsolin korjaus. Teemme myös SSD-päivityksiä sekä muistin lisäyksiä.

Koulutetut elektroniikka-asentajamme korjaavat mobiililaitteesi ilman ajanvarausta, esim. iPhone-puhelimesi jopa tunnissa ja huolloillamme on aina vuoden takuu. Tervetuloa!

Miten onnistuimme Sellossa?

Haluamme kehittää palveluamme. Anna palautteesi Googlessa, kirjaudu Google-tilillesi, napsauta Digishop Sello -sivulla Arvostelut-otsikkoa (Pöytäkoneella: Kirjoita arvostelu) ja anna tähtiluokituksesi sekä halutessasi sanallinen arviointi palvelustamme. Kiitos etukäteen, palautteesi on meille arvokasta!
Huolto ja myymälä:

Digishop Espoo - Sello Leppävaara
Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo

AVOINNA arkisin 10-19, lauantaisin 10-18, sunnuntaisin 12-18

Puhelin: 0207 55 90 67

Lankapuhelimesta: 8,21 snt/puhelu + 6,90 snt/min 
Matkapuhelimesta: 8,21 snt/puhelu + 14,90 snt/min