Digishop Herttoniemi

Digishop Herttoniemessä korjaamme puhelimesi, tablettisi, läppärisi sekä PS4-konsolisi nopeasti ja edullisesti. Meiltä saat myös mm. valikoidut uudet ja käytetyt puhelimet, puhelinten varaosat ja tarvikkeet sekä puhelinten ja muiden kannettavien laitteiden akut. Meidät tunnetaan erinomaisesta hinta-laatusuhteesta ja palvelun laadusta. Olemme kauppakeskus Hertsissä, Prisma-käytävällä.

Palveluumme kuuluu iPhone-huolto, iPad-, Apple Macbook- ja iMac-huolto, myös esim. Samsung-, OnePlus-, Nokia- tai muu huolto. Meillä onnistuu esim. akun vaihto ja näytön vaihto, korjaamme läppärit ja muut kannettavat laitteesi. Teemme myös SSD-päivityksiä sekä muistin lisäyksiä.

Koulutetut elektroniikka-asentajamme korjaavat esim. iPhone-puhelimesi ilman ajanvarausta, jopa tunnissa ja huolloillamme on aina vuoden takuu.

Miten onnistuimme Herttoniemessä?

Haluamme kehittää palveluamme. Anna palautteesi Googlessa, kirjaudu Google-tilillesi, napsauta Digishop Herttoniemi -sivulla Arvostelut-otsikkoa (Pöytäkoneella: Kirjoita arvostelu) ja anna tähtiluokituksesi sekä halutessasi sanallinen arviointi palvelustamme. Kiitos etukäteen, palautteesi on meille arvokasta!


Huolto ja myymälä:

Digishop Helsinki - Herttoniemi
Kauppakeskus Hertsi
Linnanrakentajantie 2
00880 Helsinki

AVOINNA arkisin 11 - 19 

Puhelin: 0207 55 90 61

Lankapuhelimesta: 8,21 snt/puhelu + 6,90 snt/min 
Matkapuhelimesta: 8,21 snt/puhelu + 14,90 snt/min