Digishop Arabia

Digishop Arabia on laajan valikoiman elektroniikkaliike, josta saat mm. valikoidut uudet ja käytetyt puhelimet, puhelinten ja tietokoneiden varaosat ja tarvikkeet sekä puhelinten ja muiden kannettavien laitteiden akut. Löydät meidät Hämeentien (155) puolelle aukeavalta aukiolta, C-portaan 6. kerroksesta. Panostamme erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen ja palvelun laatuun.

Palveluumme kuuluu iPhone-huolto, iPad-, Apple Macbook- ja iMac-huolto, myös esim. Samsung-, OnePlus-, Nokia- tai muu huolto. Vaihdamme esim. akun, näytön tai korjaamme muuten puhelimen, tabletin, kannettavan tietokoneen ja PlayStation 4 -konsolin. Teemme myös SSD-päivityksiä sekä muistin lisäyksiä.

Koulutetut elektroniikka-asentajamme korjaavat esim. iPhone-puhelimesi ilman ajanvarausta, jopa tunnissa ja huolloillamme on aina vuoden takuu.

Miten onnistuimme Arabiassa?

Haluamme kehittää palveluamme. Anna palautteesi Googlessa, kirjaudu Google-tilillesi, napsauta Digishop Arabia -sivulla Arvostelut-otsikkoa (Pöytäkoneella: Kirjoita arvostelu) ja anna tähtiluokituksesi sekä halutessasi sanallinen arviointi palvelustamme. Kiitos etukäteen, palautteesi on meille arvokasta!Huolto ja myymälä:

Digishop Helsinki - Arabianranta
Hämeentie 155 C 51, 6. kerros
00560 Helsinki

AVOINNA arkisin 9 - 18 

Asiakaspalvelu: 0207 55 90 67
Huolto: 0207 55 90 62

 Lankapuhelimesta: 8,21 snt/puhelu + 6,90 snt/min 
Matkapuhelimesta: 8,21 snt/puhelu + 14,90 snt/min